Leder du efter eksklusivt materiale, der passer til alle slags vejr? Så ja, du er det rigtige sted at besøge!

Giv os en chance for at være dit yndlingsmærke; Fordi Green Plank er et bæredygtigt mærke til byggevarer, der repræsenterer kvalitet, ekspertise og innovation i mere end 15 år. Green Plank står for design, pålidelighed, kvalitet, tillid og kompetence.
Her på Green Plank tilbyder vi en bred vifte af vejrbestandige trendy, holdbare terrassematerialer med garanteret kvalitet.
Vi fokuserer på at tilbyde dig kvalitetsmaterialer til alle slags vejr, fordi vi ved, at ingen ønsker at gå på kompromis med deres hus eller bygning.

Hvorfor er Green Plank -materiale bedst til al slags vejr?

Vi kan ikke benægte betydningen af ​​alle slags vejrbestandige byggematerialer for vores hjem og kontorer. Holdbare og vejrbestandige materialer Materialer afspejler vores valg og gør dit hjem og din bygning mere bæredygtig. Som et paraplymærke omfatter Green Plank en bred mærkeportefølje i de fire kategorier af terrasser, facadebeklædning, planker og hegn, herunder produktmærker som AVON Flooring.
Green Plank, alle former for vejrprodukter, er ideelle til krævende applikationer såsom hotelplatforme og andre offentlige rum såsom parker, forfriskningsbarer, verandaer og klubhusplatforme.
Green Plank kompositfliser er holdbare, barfodet venlige og lette at holde i fremragende stand år efter år.

De bedste generelle træk ved vores materialer

1. Vores trædæk er et klogt valg til dine pools, da det er let at passe og rengøre. Det er også sikkert at gå med bare fødder, da det også er skridsikkert.
2. Garanti
3. Lav vedligeholdelse
4. Barfota v
5. Rekonstruktion
6. Det er let at installere
7. Det er vindtæt
8. UV-resistent
9. Formbestandig
10. Genanvendeligt
11. Variabel i højder
12. Det modstår også fading
13. Hårdttræ
14. UV farver
15. Genanvendeligt
16. Skridsikker

Kompositvogn

Kompositdæk kan være nyttige for ejere og lystbådehavne og forsøge at finde en procentdel af vedligeholdelsesfrie dæk. Sammensatte belægninger er normalt blegemiddelresistente og behøver ikke at blive bejdset eller vandtætte i hele deres periode.
På Green Planks erbjuder vi vidare underkategorier av kompositplattor, vilket nämns nedan
1. Smart terrasse
2. Marine trædæk
3. Entra dæk
4. Klassisk vogn

Green Plank Composite terrasser i forhold til træ

Når man sammenligner sammensatte fliser med træfliser, er holdbarhed en af ​​de vigtigste forskelle. Siden 1980 er træ-plastkomposit, også kendt som WPC, træalternativ eller naturfiberkomposit (NFC), hurtigt blevet det hurtigst voksende træmateriale til beboelse og erhverv. Mange husejere vælger træpaneler, fordi det er velkendt, let tilgængeligt og overkommeligt. På samme tid forårsager træproblemer som splinter, råd og høj vedligeholdelse mange hovedpine. Selvom sammensatte træpaneler er lettere at vedligeholde, er nogle husejere bekymrede for, at kompositter ikke ser så godt ud som træ.
Imidlertid har Green Plank udviklet kompositter, der efterligner det rige, naturlige udseende af træ uden besværet med at vedligeholde et trædæk.
Green Plank kompositfliser er et miljøvenligt træalternativ, der kombinerer genbrugsplast og træ- / risskalfibre.