Deltag i vores team af certificerede installatører

Hos Green Plank handler det om partnerskaber, vores forretning bygger din!

Opdag hvordan Green Plank kan hjælpe med at styrke din forretning og markedsandel med vores banebrydende marketingværktøjer, leadgenerering, praktisk træning og support. Bliv go-to-professional i dit samfund i dag!

Et loyalitetsprogram, der faktisk bygger din virksomhed

Som et af verdens største pyntemærker tilbyder Green Plank belønninger til forretningsopbygning til sine velkvalificerede partnere. Green PlankPro finder et installatør i nærheden af ​​dig, der gør det let at øge din virksomheds eksponering med et tilpasset marketingprogram og vinde kunder med vores miljøvenlige produkter, holdbare og vedligeholdelsesprodukter med høj kvalitet, der holder i høj kvalitet.

Fem enkle trin for at blive certificeret Green Installer

1. Send dine kontaktoplysninger til os via ansøgningsskema
2. Deltag i en træningssession om Green Plank Green Installer Loyalty Program
3. Byg tre Green Plank-dæk inden for 12 måneder efter indgivelse af din ansøgning, og registrer disse projekter på GreenPro.GreenPlank.dk
4. En Green Plank-repræsentant vil inspicere et af dine tre seneste projekter for korrekt installation af Green Plank-produkter.
5. pr. installation af Green Plank produkter.

Silver

Byg 3 Green Plank dæk inden for 12 måneder efter indgivelse af din ansøgning og registrer disse projekter på GreenPro.GreenPlank.com

Gold

Byg 3 Green Plank dæk inden for 12 måneder efter indgivelse af din ansøgning og registrer disse projekter på GreenPro.GreenPlank.com Deltag i en gratis træningssession

Platinum

Byg 12 Green Plank dæk inden for 12 måneder efter indgivelse af din ansøgning og registrer disse projekter på GreenPro.GreenPlank.com Deltag i en gratis træningssession

*Deltag i et gratis produktuddannelseskursus hvert andet år for at bevare medlemsniveauet. For at blive Green Installer skal du have ansvarsforsikring og underskrive Green Installer-aftalen.

Green Plank loyalitetsprogram fordele *SilverGoldPlatinum
Prioriteret opkald fra Green Plank Customer SupportNext dayNext daySame day
Prioriteret teknisk support
Nem garantiregistrering
Find en installationsliste på Green Plank-websteder **Premium plats
Loyalitetspoint for hvert projekt, du registrerer
Godkendt arbejdstøj af installatørmærket
Kontantrabat10%15%20%
Gratis levering af varevogn
Månedligt nyhedsbrev og tilbud
1.* Vilkår og betingelser gælder.
2.* Minimum 3 projekter med Green Plank-produkter skal udføres om året og deltage i et gratis produktuddannelseskursus hvert andet år.

Er du interesseret i at blive Green Plank Certified ”Green Installer”?

Vi vil meget gerne have dig til vores team! Klik på knappen nedenfor og udfyld registreringsformularen sammen med en kort oversigt over din oplevelse relateret til udendørs dæk, hegn og facadebygning.