Design tips til udendørs dæk til installatører / entreprenører

Nøglen til at overskride dine kunders forventninger er "Du skal lytte til dem". De vil fortælle dig, hvad de vil, men de ved ikke altid, hvad de vil. Lyt generelt og tænk derefter specifikt over, hvordan du kan levere det. Det er meget let at bygge et firkantet dæk, men hvis du kan tilføre det lidt "personlighed", stiger du over pakken. Der er tusinder af dækinstallatører / bygherrer derude, der hurtigt kan sætte et dæk op, men de er ikke opmærksomme på detaljerne, så de tjener mindre.

Tendenser til dækdesign

1. Green Plank® -kompositprodukter fås i en lang række farver og ligner træ. Skjulte fastgørelsessystemer giver en glat overflade, og komplementære farver kan bruges til at skabe mønstre og mønstre direkte i dine dækbrædder. Selvom sammensatte produkter har en tendens til at koste mindst 50% mere end almindeligt trykbehandlet træ, opvejer fordelene langt flere omkostninger.
2. Buede elementer, såsom afrundede dækkanter, bløde hjørner og buede beplantninger.
3. Grænser giver ikke kun panache, men de forbedrer også sikkerheden.
4. Flere niveauer, ofte opdelt i funktionelle områder til madlavning, samtale og mad.
5. To-etagers dæk med masser af plads på det brolagte bundniveau til møbler og underholdning og med dræning på det hævede dæk, så regnen ikke drypper ned.
6. Udekøkken, som flere husejere anser for at være funktionelt, behageligt - og et statussymbol.
7. Lavspændingsbelysning eller solbelysning for sikkerhed og atmosfære kan også forlænge brugen af ​​dækket til natten.
8. En anden fordel er, at Green Plank® hule dækprofiler tilbyder et praktisk sted til betjening af ledninger og kabler til belysning, elektriske apparater og højttalere.
9. Vand funktioner på dækket eller i nærheden for at skabe beroligende hvid støj og tilføje et interessant sted.
10. Brandfunktioner som pejse eller pejse, der sidder et par meter oppe fra gangbroen, især dem med den nyeste gadget, såsom gasbrændere, der skyder ærtegrus eller glassten i stedet for træ.
11. Lydsystemer designet til udendørs brug med højttalere indbygget i jernbanestolper og stikkontakter til vejrbestandigt hjemmebiografudstyr.