ENTRA ™ Massiv kompositplade af høj kvalitet med tunge og rille

usædvanlig høj ydeevne og kvalitet – PVC-fri!
Inspireret af naturen og designet med et formål … farve, konsistens, beuaty og ydeevne, finder du ENTRA ™ -plankegulve er smukt realistiske og yderst praktiske med en tidløs kvalitet.

Green Plank ENTRA ™ kompositplanker af naturlige fibre er en af ​​vores kompositplader af høj kvalitet med tunge og rille-system, som er nem at bruge med gode resultater. Det giver en visuelt lukket terrasseoverflade, der stadig ikke tillader, at ukrudt vokser op, eller at detaljer falder ned gennem gulvet. ENTRA ™ kompositplade fanger varmen og skønheden i naturlige og eksotiske hårdttræer.

Med tunge og rille-teknologi og et usynligt installationsklemme giver vores ENTRA ™ -kort en fastgørelsesfri overflade, der giver komfort året rundt for dine bare fødder og dit kæledyrs poter. Usynligt klips sikrer jævn afstand mellem fugerne for at rumme dræning af overfladevand. Høj skridsikker europæisk, fin ribbet overflade danner et jævnt mønster og giver god trækkraft i våde områder som fx omkring bassiner, de er sikre at gå på med bare fødder.

Ligesom ægte træplader kan vores ENTRA ™ kompositplanker slibes eller saves til en hvilken som helst ønsket form uden at miste pyntebrættets ægte træeffekt.

Premium kvalitet  – Bevist nordisk kvalitetsdæk til hårdt vejr og grønnere ophold.
Ensartethed – HidLoc ™ skjulte dækfastgørelser sikrer en glat og ensartet overflade, der er sikker at gå på.
Gratis tilbehør – Komplet dine drømmende terrassedækdesign med vores fascia-trim og betræk – det perfekte match til din højtydende ENTRA ™ sammensat terrassebord.

VIS FARVETENDENS – indgroet med naturlig og særpræg


Download Pdfs