EVERTILE ™ Gårdhave og Altanfliser

Overkommelige kompositfliser til din stil og dit budget – PVC-fri!
Inspireret af den skandinaviske designtradition, der er kendetegnet ved æstetik, enkelhed og funktionalitet.

EVERTILE ™ kompositdæk og altan

EVERTIEL ™ gårdhave og balkon er de mest populære dækfliser med lav vedligeholdelse, når det kommer til overkommelige priser. Lavet af kompositter af naturlige fibre (træ og genanvendt HDPE-plast) og med en attraktiv skridsikker overflade, der eliminerer rådne, algevækst og misfarvning. Meget glat, elegant, ribbet / rillet, børstet overflade muliggør god trækkraft i våde områder, f.eks. I nærheden af ​​bassiner, de kan gå barfodet.

EVERTILE ™ terrasse og balkonfliser giver hver flad overflade et nyt, usædvanligt look. Vores fliser har en skridsikker og barfodsvenlig overflade. Forbindelsesstropper er integreret i hver dækplade på alle fire sider, hvilket sikrer en nøjagtig, automatisk justering af pladen og låser hver dækplade præcist og sikkert uden stor anstrengelse.

  • Føj stil til enhver størrelse plads – INSTACLIK ™ terrasse og balkon fliser kan let installeres og fjernes. Der er et personligt design touch, der bevæger sig, når du gør dette.
  • Vælg rummet, tilføj fliser, nyd  – de fleste brugere har installeret INSTACLIK ™ terrasse og balkonfliser på maksimalt 90 minutter. INSTACLIK ™ terrasse- og altanfliser kan bruges på enhver solid, plan udvendig overflade.
  • Smukt på begge sider – gårdhave og altanfliser ser smukke ud, men hver flise er bygget på solid teknologi – en slidstærk, indviklet flisestøtte, der giver god luftcirkulation og dræning og giver hurtigere tørretid for den hårde overflade nedenunder.
  • Udviklet til at modstå– Et udendørs område skal være så holdbart, som det er smukt – det er derfor, INSTACLIK ™ loft- og altanfliser kommer med en begrænset garanti på 5 år.

VIS FARVETRENDER - indgroet med en naturlig og særpræg


Download Pdfs