INSTACLIK ™ Kompositvogn og altanfliser

gør-det-selv betyder virkelig, at du nemt kan gøre det selv.
Inspireret af den skandinaviske designtradition, der er præget af æstetik, enkelhed og funktionalitet.

INSTACLIK ™ kompositvogn og altanfliser er et moderne gør-det-selv flydende dæksystem, lavet af naturfiberkomposit (træ- / risskallefibre og genanvendt HDPE-plast), og afsluttet med en attraktiv holdbar skridsikker finish, der eliminerer råd, algevækst, misfarvning. Meget glidebestandige elegante, ribbede / rillede børstede overflader muliggør god trækkraft i våde områder som f.eks. Omkring pools, de er sikre at gå på barfodet.

INSTACLIK ™ Kompositvogn og balkon giver ethvert fladt underlag et nyt enestående look. Vores fliser har en skridsikker og barfodet venlig overflade. Hver dækplade har indbyggede sammenkoblingssystemer på alle fire sider, der sikrer præcis, automatisk pladejustering og låser hver dækplade på plads, præcist og sikkert, uden besvær eller besvær. Med et æstetisk skandinavisk designlook har vores INSTACLIK-kompositdæk og altanfliser været det bedst sælgende flydende gulv i mere end 12 år og er et topvalg blandt mange store andelsboligforeninger. Det er et omkostningseffektivt alternativ, fordi det er let at vedligeholde - ingen maling, farvning eller forsegling er nødvendig.

  • Premium kvalitet – Dokumenterede nordiske kvalitets dækplader til hårdt vejr og grønnere livsstil.
  • Tilføj stil i enhver størrelse – INSTACLIC ™ Vogn og altanfliser kan let installeres og fjernes. Det er et personligt design -touch, der bevæger sig, mens du gør det.
  • Vælg plads, tilføj fliser, nyd– De fleste er designet til at være enkle og lette at installere og færdiggøre deres INSTACLIK ™ altanfliser - applikation på 90 minutter eller mindre. INSTACLIC ™ Altanfliser arbejder på en solid, flad udendørs overflade.
  • Smuk på begge sider– INSTACLIC ™ Composite trawl og altanfliser ser smukke ud, men hver flise er bygget på solid teknologi - en holdbar kompliceret flise, der tillader luftstrøm og korrekt dræning, hvilket fremmer hurtigere tørretid på den hårde overflade nedenunder.
  • Designet til at holde ud– Et udendørs rum skal være lige så holdbart, som det er smukt - derfor understøttes INSTACLIK ™ -dæk og altanfliser med 15 års begrænset garanti.

VIS FARVETRENDER - indgroet med en naturlig og særpræg


Download Pdfs