MARINE 40 ™ kompositdæk

bringer skønhed til praktisk – PVC-fri!
Moderne stil, der skaber et stort og varigt indtryk, finder du MARINE 40 ™ -plankegulve er smukt realistiske og yderst praktiske med en tidløs kvalitet.

Green Plank MARINE 40 ™ kompositplanker af naturlige fibre er konstrueret til at holde smukt fra installation gennem alle årstider i dit dæks liv. Værdibevidste husejere vælger MARINE ™ 40 på grund af sit traditionelle, naturlige trælignende udseende og lave vedligeholdelse. Med et så overraskende overkommeligt alternativ er der simpelthen ingen grund til at nøjes med farvning, forsegling, splinter og konstant vedligeholdelse.

Høj skridsikker europæisk stil, fin ribbet overflade giver et dejligt filigrane-look og giver god trækkraft i våde områder som f.eks. I puljer, de er sikre at gå på med bare fødder. Ligesom ægte træplader kan vores MARINE 40 ™ kompositplank slibes eller saves til en hvilken som helst ønsket form uden at miste pyntebrættets ægte træeffekt.

  • Premium kvalitet – Bevist nordisk kvalitetsdæk til hårdt vejr og grønnere ophold.
  • Ensartethed – HidLoc ™ skjulte dækfastgørelser sikrer en glat og ensartet overflade, der er sikker at gå på.
  • Gratis tilbehør – Komplet dine drømmende terrassedækdesign med vores fascia-trim og betræk – det perfekte match til din højtydende MARINE 40 ™ pyntede.

VIS FARVETENDENS – indgroet med naturlig og særpræg


Download Pdfs