MARINE 60 ™ Massiv kompositdæk i premiumkvalitet

tidløs elegance til højere krav – PVC-fri!
Inspireret af naturen og designet til friluftsliv finder du MARINE 60 ™ -plankegulve er smukt realistiske og yderst praktiske med en tidløs kvalitet.

Green Plank MARINE 60 ™ naturlige fibre kompositplanker er ikke almindelige planker. Det sarte naturinspirerede udseende af Marine60 ™ kompositplank med en skridsikker overflade og smukke farver passer godt til den skandinaviske æstetik. Med vendbare ribbet / rillede børstede overflader, forbedret skridsikkerhed og langvarig ydelse er vores MARINE 60 ™ kompositplank det professionelle valg til kommercielle projekter og boligudvikling.

Høj skridsikker europæisk, fin ribbet overflade danner et jævnt mønster og giver god trækkraft i våde områder som fx omkring bassiner, de er sikre at gå på med bare fødder. Ligesom ægte træplader kan vores MARINE 60 ™ kompositplanker slibes eller saves til en hvilken som helst ønsket form uden at miste pyntebrættets ægte træeffekt.

  • Premium kvalitet – Bevist nordisk kvalitetsdæk til hårdt vejr og grønnere ophold.
  • Ensartethed – HidLoc ™ skjulte dækfastgørelser sikrer en glat og ensartet overflade, der er sikker at gå på.
  • Gratis tilbehør – Komplet dine drømmende terrassedækdesign med vores fascia-trim og betræk – det perfekte match til din højtydende MARINE 60 ™ pyntede.

VIS FARVETENDENS – indgroet med naturlig og særpræg


Download Pdfs