MARINE JUMBO ™ Heavy Duty kommerciel kompositdæk

tidløs elegance til højere krav – PVC-fri!
Green Plank MARINE JUMBO ™ er inspireret af naturens styrke, understøttet af beviser, og er det bredeste vendbare Heavy Duty kompositplank på markedet, der bruges af nordiske kommuner. Det er bygget til at vare som et træalternativ under ekstreme nordiske vejrforhold.

Det tunge MARINE JUMBO ™ naturlige fiber kompositplanker er specielt udviklet til kommercielle kompositplankeapplikationer. Det er perfekt til offentlige steder med tungt brug som forlystelsesparker, stadioner, strandpromenade, lystbådehavne og hoteller. Dens robuste, barfodsvenlige overflade og et traditionelt og elegant look leverer årtier med holdbar ydelse med lav vedligeholdelse. Med vendbare ribbet / rillede børstede overflader, forbedret skridsikkerhed og langvarig ydelse er vores MARINE JUMBO ™ kompositplade det professionelle valg til kommercielle projekter.

Høj skridsikker, ribbet / rillet børstet overflade i europæisk stil muliggør god trækkraft i våde områder såsom omkring bassiner, promenader, de er sikre at gå på med bare fødder.
Ligesom ægte træplader kan vores MARINE JUMBO ™ kompositplanker slibes eller saves til enhver ønsket form uden at miste pyntebrættets ægte træeffekt.

  • Premium kvalitet – Bevist nordisk kvalitetsdæk til hårdt vejr og grønnere ophold.
  • Ensartethed – HidLoc ™ skjulte dækfastgørelser sikrer en glat og ensartet overflade, der er sikker at gå på.
  • Gratis tilbehør – Komplet dine drømmende terrassedækdesign med vores fascia-trim og betræk – det perfekte match til din højtydende MARINE JUMBO™ pyntede.

VIS FARVETENDENS – indgroet med naturlig og særpræg


Download Pdfs