NATURAL PLANK ™ Kompositplanke - GP7129 - det grønne alternativ

bæredygtigt træalternativ med uendelige kreative og designmuligheder - PVC -fri!
Smukt realistisk og meget praktisk med en tidløs kvalitet NATURAL PLANK ™ sammensatte planker er et ideelt valg af landskabsarkitekter og bygherrer for at maksimere levetiden for elementerne i landskabet.

Green Plank NATURPLANK ™ højtydende naturfibersammensatte planke GP7129 er et lavt vedligeholdelsesalternativ til hårdttræ, det er blevet brugt i en lang række miljøer, herunder promenader, broer, kystbroer, offentlige parker, udendørs spisestuer, fritidsområder, skoler og forretningsområder mv.

Også kendt som WPC, træplastkomposit, naturfiberkomposit eller komposit, består dette superholdbare kompositplade, der udelukkende distribueres af Green Plank, af naturlige træ / risskalfibre og polymerer (genbrugsplast) for at opnå en komposit med større styrke og holdbarhed end traditionelt træ. Dette giver fremragende modstandsdygtighed over for sol, frost, regn og pludselige temperaturændringer.

Ligesom ægte træplanker kan vores NATURPLANK ™ GP7129 ikke-rillede tunge dækplader / kompositplanker slibes eller saves til den ønskede form uden at miste den virkelige træeffekt af kompositpladen.

  • Premium kvalitet – Dokumenterede nordiske kvalitetsplanker til hårdt vejr og grønnere livsstil.
  • Praktisk – Perfekt kombination af æstetik og praktisk med et naturligt trælook.
  • Usædvanlig lav vedligeholdelse– Ideel til nordiske vejrforhold med minimal blegning, lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Download Pdfs