NATURAL PLANK ™ Kompositplanke - GP709 - det grønne alternativ

bæredygtigt træalternativ med uendelige kreative og designmuligheder - PVC -fri!
Smukt realistisk og meget praktisk med en tidløs kvalitet NATURAL PLANK ™ sammensatte planker er et ideelt valg af landskabsarkitekter og bygherrer for at maksimere levetiden for elementerne i landskabet.

Green Plank NATURPLANK ™ Coverboard GP709 er meget alsidig og kan bruges i en række applikationer, fra færdiggørelse af siderne på dit Green Plank -dæk, til beklædning af siderne i dit hjem eller lægning af en flot overflade på dækketrapper og plantager.

Også kendt som WPC, træplastkomposit, naturfiberkomposit eller komposit, består dette superholdbare kompositplade, der udelukkende distribueres af Green Plank, af naturlige træ / risskalfibre og polymerer (genbrugsplast) for at opnå en komposit med større styrke og holdbarhed end traditionelt træ. Dette giver fremragende modstandsdygtighed over for sol, frost, regn og pludselige temperaturændringer.

Ligesom ægte træ kan vores NATURPLANK ™ GP709 kompositplanker slibes eller saves til enhver ønsket form uden at miste den virkelige træeffekt af kompositpladen.

  • Premium kvalitet – Dokumenterede nordiske kvalitetsplanker til hårdt havvejr og grønnere livsstil.
  • Bare fødder venlige – På grund af sin unikke naturfiberbaserede sammensætning holder NATURTEAK osit komposit teakdæk dækkene køligere.
  • Praktisk – Perfekt kombination av estetik och praktik med en naturlig trä-look.
  • Usædvanlig lav vedligeholdelse– Ideel til nordiske vejrforhold med minimal blegning, lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Download Pdfs