NOVOCLAD ™ Facadebeklædningsprofil – GP798

innovativt facadebeklædningssystem til dit hjem – PVC-fri!
Traditionel og tidløs. Slank og stærk. Green Plank NOVOCLAD ™ sammensat facadebeklædning er ikke kun Green Plank’s en af ​​de bedst sælgende facadebeklædningsprofiler i de sidste 8 år. Det er en holdbar, omkostningseffektiv og æstetisk tiltalende beklædningsprofil, der er specielt designet til at blive brugt som et integreret system til at beskytte dit hjem udvendige.

Green Plank NOVOCLAD ™ kompositfacadeprofil er kunstfærdigt konstrueret til at ligne ægte træ uden behov for oliering, maling eller fugning. Det smukke traditionelle udseende af træ og lang levetid gør NOVOCLAD ™ sammensatte facadebeklædningsprofil til valget for nye eller udskiftning af facadebeklædningsprojekter.

NOVOCLAD ™ GP798 kompositfacadeprofiler installeres normalt i vandret eller lodret retning uden klemmer og er fastgjort til understøtningerne ved hjælp af skruer gennem de præfabrikerede lange fikseringshuller.

  • Premium kvalitet – Bevist nordisk kvalitetsdæk til hårdt vejr og grønnere ophold.
  • Langvarig – NOVOCLAD ™ sammensat facadeprofil er langvarig og tåler vejr, slid, sollys UV og insekter.
  • Ingen klip – Du behøver ikke nogen fastgørelsesklip for at montere vores sammensatte facadeplade med tunge og rille.
  • Nem installation– Installation af vores sammensatte facade er også let, tavlen klikker let på plads uden bekymring for jævn afstand mellem brædder.
  • Præfabrikerede huller – Vores kompositfacade med tunge og rille ankommer med præfabrikerede huller, så du nemt og let kan fastgøre pladerne på plads uden risiko for forskydning eller bevægelse.
  • Gratis tilbehør– En række trimprofiler i matchende farver på NOVOCLAD ™ -profilerne gør det let at efterbehandle din facade. Profilerne kan installeres hurtigt og sikre en pæn kantfinish.

VISA FÄRGTRENDS - ingrodd med naturlig och distinkt karaktär


Download Pdfs