Periodisk rengøring

Alle udvendige overflader samler snavs, støv og forurenende stoffer og kræver rengøring. Det er nødvendigt at rengøre dem regelmæssigt, så de ser godt ud. Green Plank® -kompositter er produkter med lav vedligeholdelse, ikke vedligeholdelsesfrie produkter. Periodisk rengøring af Green Plank® kompositprodukter anbefales, selvom de ser rene ud. Det er vigtigt at forhindre dannelse af pollen / snavs, der kan forårsage skimmelsvamp. Vi anbefaler en grundlæggende rengøring med en sammensat bakkerenser eller en kombination af sæbe (vaskemiddel), varmt vand og en blød børste. Skyl grundigt efter rengøring. Hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der bruges til at rense / fjerne pletter fra din vogn, anbefales det, at du tester et lille område på et ubetydeligt sted for at afgøre, om produktet vil forårsage uønsket misfarvning. Skyl hele dækket med en haveslange og ikke med en højtryksrenser. Højtryksrenseren sprøjter sæbepartikler på andre overflader og kan forårsage pletter. Brug af en haveslange er en bedre metode til forsigtigt at skylle hjemmelavet vaskemiddel af og slippe af med alle vandpletter. Husholdnings højtryksrensere med sprøjtedyser kan bruges til at fjerne pletter, snavs eller skimmelsvamp, men risikerer at sprøjte partikler af sæbe på andre overflader.

Naturlig forvitring og farveskift

I de første par måneder efter installationen vil Green Plank® -kompositprodukter naturligvis ændre farve, når de begynder at lufte til en lidt lysere nuance end den originale maling, der blev købt. Ligesom fine trægulve sker de fleste farveændringer i løbet af de første tre til seks måneder. Efter denne fase vil Green Plank® -kompositprodukter forvitre naturligt og smukt. Inkonsekvent eller ujævn eksponering for sol og elementer gør det muligt for dækket at blive ujævnt vejret. Selvom denne tilstand er midlertidig, kan du forhindre ujævn eksponering ved ikke at dække dækket med tæpper eller møbler i de første uger.

Snavs eller snavs

Rengør terrassen for at fjerne snavs eller snavs med varmt sæbevand og en blød børste. Brug almindelig flydende sæbe / vaskemiddel, der bruges i alle husstande

Skimmelsvamp

Hvis snavs som pollen og snavs får lov til at blive på dækoverfladen, kan skimmelsvamp æde biofilmen væk. Brug en slange og varmt sæbevand med en blød børste til at fjerne madkilden og skimmelsvampen.

Is og sne

Calciumchlorid eller stensalt, der findes i mange hjemmecentre, smelter is ved pynt. Skyl, når det er muligt. Brug ikke metalskovle og skarpe værktøjer: de kan skade terrassens overflade.

Vand (garvesyre) Pletter

Garvsyrefläckar förekommer naturligt i alla träslag och migrerar ibland till ytan i kompositplattor där ytfibrer utsätts för sol och vatten. Garvsyrefläckar kan förekomma under eller strax efter installationen. Garvsyrefläckar försvinner med tiden. Beroende på säsong kan det ta flera veckor till flera månader. När Garvsyrefläckarna försvinner när väderprocessen är klar visas de inte igen. För att påskynda borttagningen av Garvsyra, använd varmt tvålvatten eller annat kommersiellt rengöringsmedel för komposittrall och en mjuk borste. Om du använder en kommersiell rengöring av komposittrall, följ tillverkarens anvisningar.

Kridt

Alle farvede kridtstreger kan blive permanente. Skrubning af området med varmt sæbevand og en blød børste kan løsne noget af kridtet. Du har ikke brug for skadelige kemikalier.

Olie / fedt / madpletter

Alt madaffald skal fjernes hurtigst muligt. For at fjerne, skyl med en slange og brug varmt sæbevand og en blød børste til at fjerne spild fra overfladen. Skyl med varmt vand.

Blæk

Blæk kan være permanent. Skrubning med varmt sæbevand kan dog lette pletten. Skyl grundigt. Brug ALDRIG klorbaseret rengøringsmiddel.

GENEREL

Diagrammerne og instruktionerne i denne installationsvejledning er kun vejledende og er ikke beregnet eller underforstået til at erstatte en autoriseret professionel. Al design eller brug af Green Plank® -produkter skal overholde alle lokale zonerings- og / eller bygningsregler. Forbrugeren påtager sig alle risici og ansvar i forbindelse med design, vedligeholdelse og brug af produktet.

Ophavsret

Den tekst, billeder og illustrationer, der bruges her, er egenskaber for Green Plank AB. Gengivelse helt eller delvist i enhver form eller medie uden udtrykkelig skriftlig tilladelse er strengt forbudt.