SMART CAP ™ Co-ekstruderet dekksystem

det er innovationen bag skønheden
SMART CAP ™ er beskyttet af en beskyttende polymerskal og er vores 4. generation af ekstruderet kompositplade, der er modstandsdygtig over for de elementer, som hvert dæk tåler. Med det unikke sammenkoblingssystem, ultra-vedligeholdelsesfri, glatte overflade er SMART CAP ™ Decking System et godt valg for familier. Det er designet til maksimal holdbarhed. Det modstår falmning, pletter, skimmelsvamp og vil ikke rådne, knække eller vride sig. Det er også insektsikkert og splinterfrit, hvilket gør det sikrere og mere behageligt for familier med børn og kæledyr.

Når du vælger Green Planks SMART CAP ™ pyntede, viser du dine smarts i et dæk, der vil overgå og overleve uden at miste dets smukke, naturlige udseende. SMART CAP ™ -teknologi tilvejebringer en hidtil uset barriere mod de barske virkninger af ultraviolet lys, drivende regn, høj luftfugtighed og ekstreme varme og kulde. Det giver også en ekstra bonus for dimensionel stabilitet og slagfasthed. Det holder farverne dybe og rige ud, år efter år.

SMART ™ -kompositplader installeres uden klips og fastgøres til bjælkerne ved hjælp af skruer gennem de præfabrikerede lange fastgørelses- og drænhuller.

Ved at bruge SMART ™ Decking System kan du oprette en helt lukket terrasseoverflade, der ikke tillader snavs at falde ned eller ukrudt vokse op.

  • Premium kvalitet – Bevist nordisk kvalitetsdæk til hårdt vejr og grønnere ophold.
  • Ingen klip – Du har ikke brug for klips til fastgørelse af dæk til at montere vores sammensatte tunge og rilleplank.
  • Ensartethed  – Vores sammensatte tunge- og notdæk giver meget ensartede og glatte overflader.
  • Nem installation – Installation af vores kompositplanker er også let, brættet klikker let på plads uden bekymring for jævn afstand mellem brædderne.
  • Præfabrikerede huller – Vores tunge- og rilleplanker kommer med præfabrikerede huller, så du nemt og let kan fastgøre pladerne på plads uden risiko for forskydning eller bevægelse.
  • Gratis tilbehør  – Komplet dine drømme terrassedækdesign med vores ventilerede pynt og betræk – det perfekte match til din højtydende SMART ™ pyntede.

VIS FARVETENDENS – indgroet med naturlig og særpræg


TILBEHØR


Green Plank SMART t dækningstilbehør udvider din horisont yderligere, så du kan udvide særprægede og dejlige funktioner til dit SMART træk, der forbedrer både dets skønhed og funktionalitet. Fra F-trim og L-trim til stigebevægelser, ventilerede aluminiumslister, vognpedaler, bjælker osv., Her er alle de vogndele, du har brug for for at fuldføre dit SMART-vognprojekt.

Download Pdfs