SMART™ terrassebrædder – Smart Regular™

utroligt valg med utrolig skønhed
På grund af det unikke sammenlåsningssystem, hulfri overflade, er SMART ™ Decking System et godt valg for familier. Det er designet til maksimal holdbarhed. Det modstår falmning, pletter, skimmelsvamp og vil ikke rådne, knække eller vride sig. Det er også insektsikkert og splintfrit, hvilket gør det sikrere og mere behageligt for familier med børn og kæledyr.
De brede og lige riller på SMART Regular ™ -kompositplanker danner et jævnt mønster på overfladen, som ikke kun giver et smukt bangkirai-træudseende, men en effektiv vandudledning og en skridsikker slidbaneoverflade for god trækkraft i våde områder såsom omkring bassiner . SMART ™ kompositplanker er sikre at gå på med bare fødder.
Vores SMART Regular ™ pyntede er inspireret af naturlige mineraler og jordpigmenter, farvepaletten er rig og levende – og foretrækkes af husejere og arkitekter frem for andre pyntematerialer. Hver omhyggeligt formuleret skygge inkluderer attraktive multikromatiske toner og striber for at give et moderne look og en naturlig følelse.
SMART Regular ™ -kompositplader installeres uden klips og fastgøres til bjælkerne ved hjælp af skruer gennem de præfabrikerede lange fastgørelses- og drænhuller.
Ved at bruge SMART ™ Decking System kan du oprette en helt lukket terrasseoverflade, der ikke tillader snavs at falde ned eller ukrudt vokse op.
  • Premium kvalitet – Bevist nordisk kvalitetsdæk til hårdt vejr og grønnere ophold.
  • Ingen klip – Du har ikke brug for klips til fastgørelse af dæk til at montere vores sammensatte tunge og rilleplank.
  • Ensartethed  – Vores sammensatte tunge- og notdæk giver meget ensartede og glatte overflader.
  • Nem installation – Installation af vores kompositplanker er også let, brættet klikker let på plads uden bekymring for jævn afstand mellem brædderne.
  • Præfabrikerede huller – Vores tunge- og rilleplanker kommer med præfabrikerede huller, så du nemt og let kan fastgøre pladerne på plads uden risiko for forskydning eller bevægelse.
  • Gratis tilbehør  – Komplet dine drømme terrassedækdesign med vores ventilerede pynt og betræk – det perfekte match til din højtydende SMART ™ pyntede.

VIS FARVETENDENS – indgroet med naturlig og særpræg


TILBEHØR


Green Plank SMART t dækningstilbehør udvider din horisont yderligere, så du kan udvide særprægede og dejlige funktioner til dit SMART træk, der forbedrer både dets skønhed og funktionalitet. Fra F-trim og L-trim til stigebevægelser, ventilerede aluminiumslister, vognpedaler, bjælker osv., Her er alle de vogndele, du har brug for for at fuldføre dit SMART-vognprojekt.

Download Pdfs