Hvad er et BÆRBART hegn?

Et bærbart hegn, også kendt som et trækhegn, er et underjordisk elektrisk hegn opsat i et landbrugsområde. Det bærbare hegn består normalt af galvaniseret stålkabel af høj kvalitet og stærke stålrør, og den specialfremstillede type er ofte lavet af PVC-materiale.

Materiale

Det bærbare hegn består af paneler eller sektioner forbundet med svejsning eller metalfusion. Det er designet til at modstå alle slags vejrforhold og er meget holdbart. Disse paneler samles derefter til et komplet bærbart hegn. Panelerne er monteret på en træramme, der er fastgjort til undergrunden.

Det bærbare hegn kan enten bygges helt på stedet eller i det mindste meget tæt på det. I nogle tilfælde er bærbare hegn delvis bygget på stedet. På andre byggepladser rejses der imidlertid først svejste bærbare hegnsektioner efterfulgt af bærbare paneler, der er fastgjort til rammen. Når sektionen er færdig, svejses den til stolperne og holdes sammen med armeringsjern for at skabe det endelige sikre hegn.

I de fleste tilfælde svejses de bærbare hegnkomponenter direkte i en træramme. Hvis dette ikke er muligt, kan rammen skrues sammen. Hegnpladerne kan enten svejses eller skrues sammen. Nogle virksomheder fremstiller også tilpassede hegnspaneler, der passer til specifikationerne.

Fordele

Hvad er fordelene ved at bruge en svejset tråd eller et svejset bærbart hegn? For det første er den galvaniserede ledning meget effektiv, når det kommer til mængdekontrol. Den ruster ikke eller beskadiges under ekstreme vejrforhold og er derfor meget modstandsdygtig. Da de anvendte svejsninger er permanent placeret i metallet, er det ikke nødvendigt at reparere, når det bærbare hegn er installeret.

Svejset tråd

Den svejste ledning kan bruges som et bærbart hegn og bruges ofte på denne måde. De oprindelige købsomkostninger kan være højere end bærbare hegn, men de vil vare længere og være mere modstandsdygtige. Når tråden er svejset til hegnsrammen, er den også meget stærk og robust. Den svejsede scenebarriere er en anden fordel ved at bruge svejsede bærbare hegn. Denne fasebarriere bruges ofte til midlertidige sikkerhedsformål, såsom perimeterhegn ved grænser eller adgangskontrol ved adgangspunkter.

Ulemper ved svejsede bærbare hegn

Nogle ulemper ved brug af svejsede bærbare hegn omfatter imidlertid behovet for konstant reparation og behovet for at udskifte hegnspanelet efter længere tids brug. For det andet kan svejseprocessen være farlig. Hegn, der er svejset, kan let ruste. Det kan beskadige stolperne og få dem til at forringes over tid. Når tråden er svejset til rammen, er det udfordrende at justere højden og placeringen af ​​hegnet. Endelig giver byggepladser, hvor bærbare hegn oftest bruges, ikke tilstrækkelig fugt- og jordbeskyttelse til at forhindre skimmel- og meldugudvikling.

Brug af bærbart hegn

Et bærbart hegn kan også bruges til både private og kommercielle formål. Til privat brug kan hegnet bruges til at forhindre børn i at komme ind i skoler og legepladser. Scenebarrieren, som normalt er placeret i kanten af ​​legepladsen, kan designes til at omfatte en hængelås eller en alarm og være lavet af stærkt stål. Til kommerciel brug foretrækkes et bærbart hegnpanel bestående af en låseanordning, da det giver et højere beskyttelsesniveau for virksomheder.

Materialetyper

Producenter af bærbare hegnspaneler vil levere en række forskellige materialer og konfigurationer. Der er fire primære typer materialer, der bruges til at lave midlertidige hegnspaneler. Aluminium, træ, vinyl og polyester bruges almindeligvis til konstruktion af træhegn. Fiskehuse i aluminium, der indeholder foldebakker i bunden, er et populært og billigt alternativ til plastpaller. Imidlertid kræver aluminiumsbeskyttelse mere vedligeholdelse og kan have en kortere levetid end vinyl- og polyesterhegn.

Koste

Træ, selvom det er en dyrere løsning, er meget foretrukket til bærbare hegn. For det første kan træets udseende smelte ind i næsten enhver bygning eller terrasseoverflade. Desuden er træets styrke vigtigere end nogle af de kompositmaterialer, der bruges til konstruktion af bærbare baseballbanehegn. Træ er også at foretrække, fordi det kræver lidt eller ingen vedligeholdelse; Hvis hegnet bliver slidt eller rustent, kan sektionsændring derfor udføres.

Håndbyggede bærbare hegn

Der er også håndbyggede versioner af bærbare hegn, der bruger pæle og stålgitre som de vigtigste støtteben til dem, der ønsker at lukke uden stænger eller bjælker. Disse systemer kræver ingen svejsning eller cementering og er meget vanskeligere at beskadige eller skære. Stængerne og akselafsnittene kan udskiftes individuelt, og en håndbetjent stolpechauffør kan udskifte sektioner af stolpechauffører.